Bu içeriğimizde bir sunumu veya PDF’yi hareketli bir web sayfasına dönüştürme nasıl yapılır açıklayacağız. Çoğu zaman iyi bir sunum yapmak için onlarca saat harcıyoruz ve bittiğinde sonucu paylaşmak istiyoruz.
Bir sunumu veya PDF’yi hareketli bir web sayfasına dönüştürme nasıl yapılır?
Artık bu sunumları etkileşimli bir web sayfasına dönüştürmeyi başaran bir aracımız var ve yüzde 100 otomatik bir süreç olmasa da dikkate almaya değer.
Bu, belgeyi karşıya yüklemeyi ve onunla etkileşim kurmayı gerektiren bir araç olan StoryDoc tarafından sunulan bir araç. Bu araç, sonucun mükemmel olması için yayınlanmadan önce dosyayla çalışır. PDF, PowerPoints, Keynotes, Google Presentations ile uyumludur… Tabii çalışmaya başlamak için iyi içeriğe ihtiyacınız var.
Gizlilik konusunda, üçüncü taraflarla asla veri paylaşmadıkları için yüklediğimiz dosyalara yalnızca ekip üyelerinin erişebileceğini belirtiyorlar. Storydoc, dosyaları statik görüntülerden ve metinlerden tamamen dinamik bir web varlığına alır ve içe aktarma işleminden sonra, her bir öğeyi düzenleyebileceğimiz, yeniden düzenleyebileceğimiz, ayarlayabileceğimiz ve özelleştirebileceğimiz araçlarına erişim sağlar.
Storydoc uygulaması, SSL şifreli bağlantı sayesinde güvenlidir. Verilerin ve dosyaların her zaman güvende tutulmasını sağlamak için platformun profesyonel bir sızma testinden geçtiğini belirtiyorlar.
Storydoc ile oluşturulan her web sunumu, herkesle paylaşabileceğimiz benzersiz bir bağlantı ile birlikte gelir. Tek yapmamız gereken, her alıcının tıklamasını izlemek için her bir bağlantıyı özelleştirme özelliği ile “Gönder”e tıklamak.
Ayrıca YouTube videolarını Storydoc’a ve üçüncü taraflarca barındırılan diğer medyalara da yerleştirebiliriz.
Storydoc’umuzu kimlerin okuduğunu, üzerinde ne kadar zaman harcadıklarını veya ilginç bulduklarını görmek için bir analiz panosuna erişebilirsiniz.
storydoc.com adresinde aracı deneyebilirsiniz, burada neler yapabileceğine dair örnekler de var.