RGB aydınlatmalardan ve gereksiz özelliklerden arındırılmış Razer DeathAdder V3’ü kullanırken kendinizi tıpkı ağırlığı 64 grama düşürülmüş bu tasarım harikası gibi hafiflemiş hissedeceksiniz. Çok mu hızlı başladık? 30,000 DPI bir fare kullanırken daha azı düşünülemezdi!
Farelerin Kante’si
DA V3, tıpkı ünlü futbolcu gibi yorulmak bilmiyor ve işini gösterişe kaçmadan kusursuza yakın bir şekilde hallediyor. Yaklaşık 3 saatte tam şarj edebildiğimiz bu kablosuz farenin 90 saate varan bir kullanım ömrü var ve bu oldukça başarılı bir istatistik. Peki, günlük kullanım için hayli yeterli olan Razer DeathAdder V3 rekabetçi e-spor oyunlarında nasıl bir performans sergiliyor?
4 katı hız
DA V3’ü kullanmanın ekstra bir keyif verdiğini en başta belirtelim. Sadece stres atmak için bile kendinizi farenin tuşlarına tıklarken bulabilirsiniz. Bir de bu farenin bir COD gibi bir oyunda namluyu yönlendirdiğini düşünün… İstatiklerinizi sadece bu fareyi kullanmaya başlayarak bile artırabilirsiniz. DeathAdder V3 Pro’nun belki de en büyük geliştirmesi Razer’ın terimiyle Hyperpolling dongle. DA V3 varsayılan olarak kablosuz oyun farelerinde standart olan 1000 Hz yoklama hızı sunuyor ancak Hyperpolling donanım kilidi bunu dört katına çıkararak 4000 Hz’lik bir hıza ulaşıyor.
Alınır mı?
150 dolarlık fiyat etiketiyle Razer DeathAdder V3’ün pahalı olduğunu kabul etmek gerekiyor. Ancak aynı durum Ferrariler için de geçerli ve satın alınıyor. Eğer rekabetçi oyunlarda öne çıkmak için bu bedeli ödemeye hazırsanız DA V3’ün sizi yarı yolda bırakmayacağını garanti edebiliriz.
Bu yazı Digital Report Dergisinin 16. sayısında yayınlanmıştır.