2025 model LG OLED evo televizyonların ön siparişi başladı. Seçili modeller, 3 Haziran ile 10 Haziran 2025 tarihleri arasında LG Online Mağaza üzerinden ön siparişe açıldı.
Ön sipariş kampanyası kapsamında, LG Online Mağaza’dan belirli LG OLED evo TV modellerini satın alan tüketicilere seçtikleri TV modeline göre LG StanbyME taşınabilir ekran, LG SG10 Soundbar veya LG SC9 Soundbar gibi ek ürünler sunuluyor. Ayrıca, özel fiyat tekliflerinden de faydalanılabiliyor.
Kampanyada 83G5, 77G5 ve 65G5 OLED evo modelleriyle birlikte LG SG10 Soundbar hediye ediliyor. 83C5, 77C5 ve 65C5 OLED evo modelleriyle ise LG SC9S Soundbar hediye olarak veriliyor. Soundbar promosyonuna ek olarak, LG StanbyME için de ayrı bir promosyon seçeneği bulunuyor.
83G5 OLED evo modelini tercih edenler LG StanbyME taşınabilir ekran hediyesinden yararlanırken, diğer OLED evo modellerini satın alanlar bu ürün için geçerli özel indirim fırsatlarından faydalanabiliyor. Kampanya kapsamındaki tüm hediye ürünler için ücretsiz montaj ve kurulum hizmeti sunuluyor ve her satın alma için yalnızca bir kampanya seçeneği geçerli oluyor.
2025 LG OLED evo serisi, 2. Nesil α (Alpha) 11 AI işlemciyle güçlendiriliyor. Yapay zekâ destekli kişiselleştirme teknolojisi, izleme deneyimini kullanıcıya göre optimize ediyor. LG OLED evo, gelişmiş parlaklık ve görüntü işleme yetenekleri sunuyor. Brightness Booster Ultimate teknolojisi, geleneksel OLED’lere kıyasla üç kata kadar daha yüksek parlaklık sağlıyor.
Kampanya kapsamında sunulan ürünlerden LG StanbyME, taşınabilir ve dokunmatik ekran tasarımına sahip. 27 inç Full HD IPS ekranı, hem yatay hem dikey kullanılabiliyor ve 20 cm’ye kadar ayarlanabiliyor. Ekran, 180 derece yatay ve 130 derece dikey dönebiliyor. Gizli tekerlekli standı sayesinde kolayca taşınabilen cihaz, dahili bataryasıyla üç saate kadar kullanım sunuyor.




