OMO yeni reklam filminde, ilhamını çocukların kimi zaman başarısızlıkla sonuçlanan ilk deneyimlerinden alan ve çocuklara, “Yine kirlen, yine temizleriz” söylemini ön planda tutarak “Kirlenmek Güzeldir” yaklaşımını da destekliyor.
OMO yeni reklam filminde, çocukları ön planda tutuyor
- Etstur’dan 30. yıl reklam filmi: “Birini tanımak istiyorsan”
- Halkbank’ın Kerem Alışık’lı yeni Paraf reklamı yayınlandı
- Thodex’in ilk reklam filmi, kolaylık vurgusu ile yayında
Omo, 15 yılı aşkın süredir “Kirlenmek Güzeldir” sloganı ile çıktığı bu yolda, ebeveynlere çocuklarının gelişiminde keşfederek, deneyimleyerek ve kirlenerek öğrenmeye yer vermeleri gerektiğini ve bu yönde hareket etmeleri konusunda yönlendirmeyi amaçlıyor. Yeni reklam filminde de anne ve babaları, çocukların üstünde bulunan kıyafetlerde ki tüm zorlu lekeleri OMO Sıvı Deterjan ile çıkartabileceğini anlatıyor. Çocukların kimi zaman başarısızlıkla sonuçlanan ama öğrenmelerine katkı sağlayan ilk deneyimlerinden ilham alarak hazırlanan yeni reklam filminde, OMO Sıvı Deterjan’ın OMO Toz Deterjan gücünde olduğu ve ilk yıkamada tüm zorlu lekeleri çıkardığı anlatılıyor.
Sezen Aksu’nun çok sevilen “Kutlama” şarkısının yer aldığı ve çekimleri COVID-19 kuralları çerçevesinde iki günde gerçekleştirilen reklam filmi, 34 saniye ve 22 saniyelik iki versiyon ile TV ve dijital ortamlarda yayınlanıyor.
Reklam Künyesi:
Reklamveren: Unilever
Reklamveren Yetkilisi: Alper Capar- Duygu Dal- Rakel Ertovi
Reklam Ajansı: Titrifikir
Yaratıcı Yönetmen: Emre Gökdemir
Yaratıcı Ekip Lideri: Andaç Erkök
Reklam Yazarı: Murat Küçükada
Sanat Yönetmeni: Bertuğ Vural
Ajans Prodüktörü: Tuğse Gökhan
Strateji Planlama: Kerem Sabuncu, Merve Oynargül
Müşteri Grubu: Dilek Sezen, Melis Tüzmen
Yapım Şirketi: KalaFilm
Prodüktör: Serkan Tırmık
Görüntü Yönetmeni: Barış Özbiçer
Yönetmen: Burak Günaydın
Medya Planlama: Mindshare
PR Ajans: Sobraz İletişim
Cast: Cemil Karna, Mayra Narin, Nalan İnan, Emir Ali Doğrul, Serena Çoban




