TECNO, SPARK 50 serisini Türkiye'de satışa sundu
Basın bülteni

TECNO, SPARK 50 serisini Türkiye’de satışa sundu

TECNO, Türkiye pazarında yeni SPARK 50 Serisi’ni satışa sundu. Bu seri, fiyat-performans kategorisinde amiral gemisi düzeyinde yapay zeka özellikleri, 1.5 km şebekesiz iletişim teknolojisi ve askeri sınıf dayanıklılık ile dikkat çekiyor.

SPARK 50 Serisi’nde yer alan iki model, SPARK 50 5G ve SPARK 50, güçlü batarya kapasiteleri ve dayanıklılık sertifikaları ile öne çıkıyor. Cihazlar, Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom’un mağazalarında ve online satış kanallarında kullanıcılarla buluşuyor.

SPARK 50, 7000mAh bataryası ile 48 saat kesintisiz konuşma süresi sunarken, SPARK 50 5G ise 6500mAh bataryasını 45W hızlı şarj desteği ile kullanıcılara sunuyor. Her iki model, uzun kullanım ömrü ve yüksek performans vaat ediyor.

TECNO, SPARK 50 Serisi’nin dayanıklılığını artırmak amacıyla IP64 sertifikasına sahip olduğunu belirtiyor. Ayrıca, SPARK 50 5G, MIL-STD-810H askeri sınıf dayanıklılık sertifikası ile darbelere karşı dayanıklılık göstermektedir.

Seride yer alan yapay zeka özellikleri, kullanıcı alışkanlıklarını öğrenen bir asistan sunarak günlük işleri organize etmeye yardımcı oluyor. Ayrıca, 50MP ana kamera ve AI destekli fotoğraf çekim modları ile kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

SPARK 50 Serisi’nin FreeLink 2.0 teknolojisi, şebeke dışı iletişim imkanı sunarak, doğal afetler veya sinyal kaybı durumlarında 1.5 kilometre mesafeye kadar ücretsiz sesli arama ve mesajlaşma yapılmasını sağlıyor.

Yeni serinin tasarımında havacılık sınıfı alüminyum malzeme kullanılıyor. SPARK 50 5G, dinamik bir renk paleti ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.