Tepe Kurumsal, altı markayı tek çatı altında birleştirdi
Basın bülteni

Tepe Kurumsal, altı markayı tek çatı altında birleştirdi

Tepe Kurumsal, teknoloji tabanlı hizmetleriyle Türkiye’nin en geniş entegre hizmet ağını tek marka altında topladı. Şirket, 81 ilde sunduğu hizmetleri robotik sistemler, IoT, yapay zeka ve fintech çözümleri gibi teknolojilerle destekliyor.

Tepe Kurumsal, altı markasını tek bir çatı altında toplayarak tüm hizmetlerin aynı kalite standardıyla yönetildiği ve operasyonların tek merkezden koordine edildiği bir modeli benimsedi. Tepe Güvenlik, Tepe Tesis Yönetimi, Tepe Gurme, Tepe ONE, Tepe İSG ve Tepe PRO markaları artık Tepe Kurumsal çatısı altında tek bir yapı olarak faaliyet gösteriyor.

Tepe Kurumsal Yönetim Kurulu Başkanı Levent Güler, şirketin Bilkent Holding bünyesinde yer aldığını ve 1986 yılında Bilkent Üniversitesi tarafından kurulan holdingin birçok sektörde faaliyet gösterdiğini açıkladı. Güler, şirketin 81 ilde Türkiye’nin ilk 500’ünde yer alan birçok büyük markaya, hastanelere, kamu kurumlarına, limanlara ve bankalara hizmet sunduğunu belirtti.

Güler, teknoloji ve dijitalleşmenin şirket için en kritik odak alanlarından biri haline geldiğini ifade ederek, entegre yapının ve stratejik hedeflerin doğrultusunda önümüzdeki dönemde 1 milyar dolarlık ciro büyüklüğüne ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

Tepe Kurumsal İcra Kurulu Başkanı Murat Altıkardeşler, geçtiğimiz yıl itibarıyla tüm hizmet süreçlerini yeniden ele alarak teknoloji odaklı yeni bir yapıya geçtiklerini söyledi. Altı markanın tek bir çatı altında birleştirilmesinin müşteriye daha sade ve öngörülebilir bir hizmet modeli sunduğunu vurguladı.

Altıkardeşler, entegre tesis yönetimi, güvenlik, yemek ve iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini kapsayan pazarın büyüklüğünün yaklaşık 400 milyar TL’ye ulaştığını belirterek, şirketlerin artık çok net bir beklentisinin olduğunu söyledi: entegrasyon ve tek noktadan hizmet.

Tepe Kurumsal, 2026’da hizmet modelini bölgesel bir marka haline getirme hedefiyle yurt dışı açılım planlarını devreye alıyor. Şirket, Avrupa başta olmak üzere farklı coğrafyalarda uygulanabilir bir operasyon mimarisi oluşturmayı amaçlıyor.

Altıkardeşler, yeni kurumsal kimliğin temelinin Müşteri, Çalışan ve Sürdürülebilir Gelecek olduğunu belirtti. Şirketin bugün 2.000’den fazla müşterisine 10.000’in üzerinde projede hizmet sunduğunu ve sadece 2025 yılında 200 yeni markayı bünyesine kattığını ifade etti.

Şirket, EFQM Mükemmellik Modeli’nde 2026 yılı için ödül başvurusu hazırlıklarını yürütüyor. Altı şirketin katılımıyla kapsamlı bir özdeğerlendirme süreci yürütüldü ve EFQM 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi için başvurular hazırlanıyor.

Altıkardeşler, 2030 hedefinin entegre hizmetten entegre veriye geçiş olduğunu belirterek, bugün bir alışveriş merkezinde güvenliği sağlayan ekipten aynı kampüste yemeği yapan ve tesis yönetimini yürüten ekibe kadar tüm operasyonun Tepe Kurumsal çatısı altında birleştiğini ifade etti.

Tepe Kurumsal, Türkiye’nin istihdam sıralamasında 9. sırada yer alıyor. Bilkent Holding çatısı altında yaklaşık 40.000 kişi bulunurken bunun 30.000’inin Tepe Kurumsal çatısı altında görev yaptığı belirtildi.