Xiaomi, kullanıcı deneyimini daha verimli hale getirmek amacıyla yazılım dağıtımını hızlandırıyor. Firma, uygun cihazları için kararlı HyperOS 2.2 güncellemesini yayınlamaya başladı ve önümüzdeki günlerde bu yeni güncellemeyi alacak 16 global modeli duyurdu.
XiaomiTime tarafından belirtildiği üzere, kararlı HyperOS 2.2 güncellemesi yaklaşık 50 Xiaomi cihazı için hazır durumda ve bu cihazlardan 16’sı önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeyi alacak. Güncellemenin Çin, EEA, Endonezya, Türkiye, Tayvan, Rusya, Hindistan ve daha birçok pazarda kullanıma sunulacağı bildirildi.
Xiaomi 14 serisi, POCO F7 Ultra ve Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 gibi belirli cihazlar, birçok ülkede HyperOS 2.2 kararlı sürümünü ilk alanlar arasında yer alacak. Bu cihazlar, yeni yazılım deneyimini faydalı yeteneklerle ilk çalıştıranlar olacak.
Xiaomi’nin kararlı HyperOS 2.2 güncellemesini Çin’de geçtiğimiz hafta başlattığını belirtmek önemlidir. Şimdi ise küresel telefon kullanıcıları için resmi sürümü dağıtmaya hazırlanıyor.
HyperOS 2.2 güncellemesi alacak Xiaomi cihazlar
- POCO M7 Pro 5G/Redmi Note 14
- Redmi Note 14 Pro
- POCO Pad/Redmi Pad Pro
- Redmi 13R/Redmi 13C 5G
- Redmi K80 Pro/POCO F7 Ultra
- Redmi Note 13 4G NFC
- POCO F7 Ultra
- Xiaomi 13T
- Xiaomi 13T Pro
- Xiaomi 14
- Xiaomi 14 Ultra
- Xiaomi 14T
- Xiaomi 14T Pro/Redmi K70 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra
- Xiaomi Civi 4 Pro/Xiaomi 14 CIVI
- Xiaomi Pad 6S Pro 12.4
Bu liste, önümüzdeki günlerde veya haftalarda HyperOS 2.2 kararlı sürümüne geçiş yapacak cihazları içeriyor. Cihaz ayarlarından güncelleme kontrollerini yaparak HyperOS’a erkenden kavuşabilirsiniz.




