Binance deprem yardımı nedir, nasıl alınır?
Kripto

Binance’dan deprem bölgesindeki kullanıcıların her birine 100 dolarlık yardım

Binance deprem yardımı yapacağını duyurdu. Kripto para borsası Binance, Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan depremlerin ardından kullanıcılarına olan desteğini sürdürüyor.

Kahramanmaraş ve çevre illerde dün meydana gelen iki büyük deprem, tüm ülkemizi seferber etti ve etkileri henüz devam ediyor. Ülke genelinde milli yas ilan edilirken, Apple, Amazon, Google, Razer gibi çeşitli teknoloji şirketleri ve birçok kuruluş destek vermeye devam ediyor. Bunların yanı sıra Ahbap Derneği’nin başında olan Haluk Levent, kripto para ile bağış toplamaya başladı ve çok kısa sürede 1 milyon dolara yakın bağış topladı.

Binance deprem yardımı nedir, nasıl alınır?

Dünyanın en büyük kripto borsası olarak bilinen Binance, Kahramanmaraş ve çevre illerde dün meydana gelen iki büyük depremin ardından, resmi web sitesinden bölgedeki kripto kullanıcılarına destek olacaklarını duyurdu. Şirketin CEO’su CZ’nin kendi Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

Ülkemiz genelinde deprem bölgesindeki ihtiyaçların giderilmesi için seferberlik ilan edilirken, Binance’in yaptığı yardımlar da devam ediyor. Kripto borsası, deprem bölgesindeki kullanıcılarına 100 dolar (1883 TL) Airdrop  adı altında yardımda bulunacak.

Kullanıcıların kimlik tespiti ise 6 Şubat’tan önce tamamlanan Adres Kanıtı (POA) esas alınacak. Binance’in şu illerde yaşayan kullanıcılarına yardım yapması bekleniyor:

  • Kahramanmaraş
  • Kilis
  • Diyarbakır
  • Adana
  • Osmaniye
  • Gaziantep
  • Şanlıurfa
  • Adıyaman
  • Malatya
  • Hatay

Şirket, POA sisteminin bazı aksaklıklara yol açabileceğini, fakat adres tespiti için en uygun yöntem olduğunu söyledi. Binance aynı zamanda yapılacak toplam bağışın 5 milyon doları (94 milyon TL) bulabileceğini belirtti.

Binance deprem yardımı nedir, nasıl alınır?
Binance deprem yardımı yalnızca adres doğrulamasını yapabilenler için geçerli olacak

Binance deprem yardımı: Charity, Türkiye için bağış topluyor

Binance’in yardım kolu olan Binance Charity, dün Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem için bağış kampanyası başlattı.

Konuyla ilgili Binance CEO’su Changpeng Zhao yaptığı açıklamada:

Türkiye’deki son depremler pek çok insan ve topluluk üzerinde yıkıcı bir etki yarattı. Çabalarımızın etkilenenlere bir miktar rahatlama getireceğini umuyoruz. Sektördeki meslektaşlarımızı da bu kriz zamanlarında destek sunmak için bir kez daha bir araya gelmeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Binance Charity, şimdiden 3 milyon doları aşan bir bağış topladı. Bu bağışlar, deprem bölgelerine gönderilecek ve ihtiyaçlar için kullanılacak.