eFootball™ 1 milyar indirme ile etkinlik başlatıyor
Basın bülteni

eFootball, 1 milyar indirmeye özel yeni etkinliğini tanıttı

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), eFootball™’un dünya çapında toplam 1 milyar indirmeye ulaştığını açıkladı. Bu dönüm noktasını kutlamak amacıyla oyunculara çeşitli sürprizler sunulacak.

Oyun içi kampanya kapsamında, oyuncular günlük giriş bonusları ve sınırlı süreli “Master League Sprint” etkinliğinden yararlanacak. Bu etkinlikte, Pro Evolution serisinin sevilen “Master League”i temel alınarak tasarlanmıştır.

Etkinlik 9 Nisan 2026 tarihinde başlayacak ve 16 Nisan’a kadar devam edecek. Kullanıcılar, futbolcu transferleri ve oyuncu kondisyonunu dikkate alarak takım yönetimi yapacak.

Kampanya süresince, Ronaldinho Gaucho gibi efsanevi oyuncuların yer aldığı özel listeden rastgele oyuncular kazanma fırsatı sunulacak. Oyuncular, maçlardan kazandıkları puanlarla yeni futbolcular transfer edip kadrolarını güçlendirebilecekler.

Ayrıca, Kodansha’nın manga dağıtım servisi “K MANGA” üzerinden “That Time I Got Reincarnated in PES” adlı manga serisi yayımlanacak. Bu manga, Master League dünyasında geçen bir hikaye sunmaktadır.

Oyun, “Advanced Feint Command Type” gibi yeni yaşam kalitesi iyileştirmeleri ile oyunculara daha gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı hedefliyor. eFootball™ ile ilgili daha fazla bilgi için resmi web sayfasına başvurulabilir.