En ucuz VPN hizmetleri deyince aklınıza hemen, kalitesiz, güvenilir olmayan, kötü VPN programları gelmesin. Zira, oldukça düşük fiyatlarla, çok iyi bir VPN hizmeti sunan servisler de var. Bu yazıda sizler için en iyi ve en ucuz VPN hizmetlerini bir araya getirdik. Listede yer alan bütçenize uygun herhangi bir VPN servisini tercih ederek, güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.
En ucuz VPN hizmetleri
Bir VPN şirketini tercih ederken, dikkat etmeniz gereken bazı huşular bulunmaktadır. Bunlar arasında o şirket tarafından sunulan VPN servisinin sağladığı performans ilk sırada yer almaktadır. Zira VPN, yalnızca internette gezinmek için satın alınan bir hizmet değildir. Pek çok internet kullanıcısı, dizi, film izlemek veya torrentten dosya indirmek için de bir VPN hizmeti satın almaktadır. Bu sebepten ötürü performans, bir VPN’yi iyi yapan en önemli unsurdur.
En ucuz VPN’ler ile ilgili dikkat edilmesi gereken ikinci önemli husus ise, güvenlik ve gizliliktir. Zaten VPN programları kullanmanın temelinde gizlilik ve güvenlik bulunmaktadır. Dolayısı ile kullanılan VPN servisinin bu iki unsuru tam ve en iyi şekilde kullanıcılarına sunması gerekmektedir.
Bu yazıda sizler bu ve daha fazla sayıda kriteri göz önünde bulundurarak en ucuz ve aynı zamanda en iyi VPN programlarını bir araya getirdik. Birer fiyat performans ürünü olan bu VPN’lerden dilediğiniz tercih edebilirsiniz. İşte 2020’nin en ucuz VPN sağlayıcıları.
Surfshark
Surfshark, en ucuz VPN servisidir. Uzun vadeli alımlarda aylık fiyatı 1.99 dolara kadar düşebilen bu servisi kullanarak, tüm cihazlarınız üzerinden güvenli bir internet dolaşımı sağlayabilirsiniz. Surfshark, Windows, Mac, Android, iOS ve Linux gibi tüm masaüstü ve mobil cihazlarla uyumludur.
Surfshark’ı en iyi yapan özelliklerden bir tanesi, onu birden fazla cihazda aynı anda kullanabilmenizdir. Yani Surfshark’ı hem telefonunuza hem de bilgisayarınıza kurarak, iki cihaz üzerinden de aynı anda kullanabilirsiniz. Hatta dilerseniz, oturum bilgilerinizi arkadaşlarınız ve aile bireylerinizle de paylaşabilirsiniz. Bunu engelleyen herhangi bir yasak veya kural yok.
Surfshark, 100 farklı lokasyonda 1.500’den fazla sunucu ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Bu da onu oldukça hızlı bir VPN eklentisi yapmaktadır. Dünya üzerinde binlerce kullanıcısı bulunan Surfshark, güvenlik anlamında da kendini kanıtlamıştır. Şayet ucuz bir VPN arıyorum diyorsanız, Surfshark’a göz atmanızı kesinlikle tavsiye ederiz.
CyberGhost
CyberGhost, paranızın karşılığını kesinlikle alacağınız VPN programlarından bir tanesidir. Windows, Mac, Android, iOS ve Linux de dahil olmak üzere tüm platformlar üzerinden kolay bir şekilde kullanılabilen, CyberGhost, fiyatı ile en ucuz fiyatlı VPN’ler listemizde ikinci sırada yer almayı hak etmektedir.
Yıllık alım yaparak, aylık yalnızca 2.75 dolara mal edebileceğiniz CyberGhost, size oldukça yüksek bir performans sunacaktır. Öyle ki CyberGhost’ı kullanarak Netflix veya Youtube gibi video servisleri üzerinden video izlemek veya torrentten dosya indirmek oldukça hızlı ve kolaydır.
CyberGhost, oldukça sade ve kullanışlı bir arayüze sahiptir. Bu program 110 farklı lokasyonda yer alan 6 bin 200’den fazla sunucusu ile, performans konusunda kendini kanıtlamıştır. Dilerseniz 45 günlük deneme süresi içerisinde CyberGhost’ı test edebilir ve memnun kalmadığınız taktirde para iadesi alabilirsiniz.
NordVPN
NordVPN, en ucuz ve en güvenilir VPN firmalarından bir tanesidir. Hem mobil hem de masaüstü cihazlarda mükemmel bir performans sergileyen NordVPN, çift veri şifreleme özelliğine sahiptir.
NordVPN’nin fiyatı toplu alımlarda 3.49 dolara kadar düşebilmektedir. Kullanıcılara 30 günlük bir deneme süresi sunan şirket, 60’dan fazla lokasyonda, 5 binden fazla sunucu ile hizmet vermektedir.
NordVPN servisini en cazip kılan özelliği oldukça güvenli olmasıdır. NordVPN, kullanıcı trafiğini ekstra olarak şifreler ve farklı güvenlik katmanları üzerinden geçirir. Şayet iyi ve ucuz bir VPN arayışındaysanız, mutlaka NordVPN’yi denemenizi tavsiye ederiz.
Hotspot Shield
Türkiye’de en çok bilinen VPN şirketlerinden bir tanesi olan Hotspot Shield, basit arayüzü, yüksek performansı ve uygun fiyatı ile ön plana çıkmaktadır. Günlük 500 MB ile sınırlı ücretsiz versiyonu da bulunan bu programın, ücretli versiyonunu almak pek çok açıdan mantıklı olacaktır.
Hotspot Shield’i yalnızca internette dolaşmak değil, video, dizi film izlemek için veya torrentten dosya indirmek için de kullanabilirsiniz. 45 günlük bir deneme süresi sunan Hotspot Shield’in Windows, Mac, Android, iOS ve Linux gibi mobil ve masaüstü versiyonları da bulunmaktadır.
Toplu alımlarda aylık 2.99 gibi oldukça düşük bir maliyetle sahip olabileceğini Hotspot Shield, kesinlikle en iyi ve en ucuz VPN’ler arasında yer almayı hak etmektedir. Hotspot Shield, 130 farklı lokasyonda 3.200’den fazla sunucu ile hizmet vermektedir.
Private Internet Access
Private Internet Access, özellikle mobil cihazlar için kullanılabilecek en iyi VPN uygulamalarından bir tanesidir. Yukarıda zikrettiğimiz VPN servislerine göre biraz daha pahalı bir fiyatla satışa sunulan Private Internet Access’in fiyat konusundaki avantajı, ucuz fiyatlara erişebilmek için toplu satın alma zorunluluğu olmamasıdır. Private Internet Access’i yıllık alımlarda aylık 3.33 dolara mal edebilirsiniz.
Private Internet Access, 65’den fazla lokasyonda 2.500’den fazla sunucu ile hizmet vermektedir. Kullanıcılarına oldukça yüksek bir performans sağlayan bu VPN servisi, Windows, Mac, Android, iOS ve Linux platformlarının yanı sıra, Chrome, Firefox ve Opera gibi tarayıcılarda yer alan uzantılar aracılığı ile de kullanmak mümkündür.
2020 yılının en ucuz ve en iyi VPN hizmetleri bu şekildedir. Listede yer alan herhangi bir VPN sağlayıcıyı, kendi bütçe ve isteklerinize göre tercih edebilir, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.
Yukarıdaki VPN servislerinin tamamının kullanıcılara ücretsiz bir deneme süresi sunduğunu unutmayın. Yani herhangi bir VPN servisine abone olmadan önce, onu deneme üyeliği ile kullanmaya başlayabilir ve sizin için en uygun VPN olup olmadığını görebilirsiniz.
Kendi VPN sunucunuzu nasıl kurabilirsiniz? yazımıza giderek, herhangi bir servis sağlayıcı ile çalışmak yerine kendi VPN sunucunuzu oluşturabilir, masaüstü ve mobil cihazlarda kullanabilirsiniz.