Kenvue pazarlama iletişimi için Ogilvy PR ile anlaştı
Marka

Kenvue pazarlama iletişimi için Ogilvy PR ile anlaştı

Tüketici sağlığı şirketi Kenvue, pazarlama iletişimi çalışmaları için Ogilvy PR ile iş birliği yapma kararı aldı. Bu iş birliği kapsamında Kenvue’nin Neutrogena, OGX, Listerine, Johnson’s Baby ve Le Petit Marseillais gibi markalarının pazarlama iletişimi faaliyetleri Ogilvy PR tarafından yürütülüyor.

Kenvue Türkiye Pazarlama Direktörü Alperen Özkan, Ogilvy’nin Avrupa’da birçok ülkede influencer ve PR alanında stratejik iş ortağı olduğunu belirterek, bu iş birliğinin markalarına katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Ogilvy PR Genel Müdürü Duygu Çavdar, iş birliğinin “PR & Influence” modelini kapsadığını söyledi. Çavdar, Kenvue’nin pazarlama iletişimi stratejisinin oluşturulması, influencer iş birliklerinin kurulması, içerik üretiminin planlanması ve yönetimi ile çalışmaların etki analizini üstlendiklerini belirtti.