Kiğılı oktay kaynarca
Marka

Kiğılı ve Oktay Kaynarca yeni reklam filminde buluştu

Kiğılı, yeni döneme ve modaya uygun olarak yıllardır yaptığı gibi erkek giyim trendlerinin belirleyicisi olmaya, Oktay Kaynarca ve tarzı’nın yer aldığı yeni bir reklam filmi ile devam ediyor. Marka bir süredir sosyal medya hesaplarından yeni reklam filminin geleceğini #bizeyakışan etiketiyle duyuruyordu.

Kiğılı ve Oktay Kaynarca “bize yakışan” bir koleksiyon hazırlıyor

Pandemi sürecine uygun bir set ortamları yaratılan reklam filmi, 2 günde 4 farklı mekanda pandemi kuralları çerçevesinde çekildi. Oktay Kaynarca’nın başrolünde olduğu bu serüvende, kendisi farklı işler deneyimlerken aynı zamanda tarzını da modaya uygun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Kendine bir hobi bulmayı amaçlayan Kaynarca’nın birbirinden farklı işler ile uğraştığını ve o işlere göre tarz belirlediğini görüyoruz. Baristalık, balıkçılık, araba yarışçısı ve ressamlık alanlarında kendini deneyen Kaynarca, son olarak moda da karar kılıyor ve kendi tarzını yaratıyor. Böylece kendisinin özel olarak seçtiği koleksiyonda yer alan birbirinden farklı kombinler izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Dünya modasındaki trendlerin hayat bulduğu koleksiyonda, klasiklerden vazgeçmeyenlerin de beğeneceği parçalar bulunuyor.

Kiğılı Ceo’su Hilal Suerdem “Oktay, cesareti, samimiyeti ve güçlü duruşuyla usta bir oyuncu. Bu özelliklerin markamızla bir araya gelmesinden ötürü oldukça mutluyuz. Buradan aldığımız ilhamla “bize yakışan” bir koleksiyon hazırladık. Türkiye’nin erkek giyim markası olarak her zaman öncü ve yenilikçi işler yapmaya devam edeceğiz.” diyerek devam eden iş birliğinden ve koleksiyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“İşte tam benlik” diyeceğiniz Oktay Kaynarca’nın seçtiği koleksiyonu buradan inceleyebilirsiniz!

REKLAM KÜNYESİ:

Reklamveren: Kiğılı

Reklamveren Yetkilileri: İlkay Keleş, Tolga Şaylıman, Ayşem Başhan

Dijital İletişim Ekibi: Yaşar Engin Ayan, Emine Akgün

Reklam Ajansı: Indie İstanbul

CCO: Mert Kunç, Güngör Türkömer

Yaratıcı Ekip: Ali Hikmet Yavuz, Gizem Oktay, Berna Ataç

Müşteri Direktörü: Burçin Şimşek

Müşteri İlişkileri: Sude Erdoğan, Ceylan Çalarkan

Müzik Yapım: Digihead, Levent Gündüz

Prodüksiyon Şirketi: Polpo Film

Yönetmen: Serkan Şedele

Görüntü yönetmeni: Soykut Turan